Torsdag

Hejsan! Sitter här i min ensamhet och äter choklad... kul. Nä men skolan var vell ok, tycker det är så mysigt att det börjat snöa! En av dom bästa sakerna som finns typ, får bara hoppas på att allt inte försvinner nu! ;) Iaf, när jag kom hem kollade jag på grey's anatomy,typ bästa programmet. Sen så somnade jag, som vanligt... vaknade vid 7 eller nått hehe... nu sitter jag här och tjockar mig. Ska snart gå ner och duscha dock så ska jag städa upp lite på rummet först! Ha en fortsatt trevlig dag/kväll, puss! 
 
 
 

Nån rubrik

Vaknade av att jag hade ont i magen så det blev att jag stannade hemma från skolan. Somnade om till typ 11, sen kollade jag på lol och käkade frukost. Mår dock bättre nu. Har inget mer att säga puss.

When you feel like giving up, remember why you held on for so long.

Tjosan, sitter här i min ensamhet och pluggar til so provet vi har imorgon. Orkar inte säga något om ''skoldagen'' men när jag kom hem sätte jag mig vi tv:n och somnade.. vaknade typ vid 7 så man kan säga att jag pluggat sen det. Ska snart gå ner och duscha men slänger in ett par bilder först. Asså haha, vet att ansiktet inte syns. 
 

Stop. breathe. cry if you must.

Nämen hejsan! Nyss sett klart på lovewrecked. Ganska bra ändå haha. :) Har inte gjort så mycket idag mer än att städat färdigt rummet och tränat. Skulle igentligen åkt med Sofia och Sandra och simmat imorgon, men blev inget med det för kom på att jag hade prov på tisdag som jag måste plugga till. Geografi, inte mitt bästa ''ämne'' så morgondagen kommer bestå av bara plugg. Godnatt på er. 

Blonde

Den här bilden är ungefär 1 år gammal, så man kan säga att jag såg ut såhär för exakt ett år sedan. ;) 

Söndag

Hejsan alla! Vaknade nån gång vid 11 halv 12, käkade och sen gick jag ner och tränade på träningscykeln i 40 minuter och efter det så duschade jag. Nyss pratat i telefon med Sandra, hahah... Finns inget mer att säga, bloggar nog senare puss.
Vet inte varför bilderna blir så små...

Orkar inte med min mobil.

Fick tillslut lite bilder från mobilen in på datan, lite svårt att förklara hur jag gjorde så orkar inte. Sjukt dålig kvalite men kameran har en hel del repor. Pälsen på jackan ser även helt grön ut... 
 

Dumma mobilfan

Godmorgon! Nyss käkat frukost... och bara så att alla vet är min mobil sönder, eller aa den lever sitt eget liv så den vill inte starta hur mycket jag än laddar den. Så kommer tyvärr inte lägga upp några bilder sen igår.. Iaf, efter skolan så tog jag, Moa och Vickan bussen till överby, käkade kebab först sen blev det shopping. Fick med mig en t-shirt och lite smink. Sen åkte vi hem vid 7. Bytte till mjukisbyxor när jag kom hem, fy så skönt haha! Sen satte jag mig vid tv:n och kollade på nån film som gick på trean. Tror jag somnade vid 10 eller nått var så trött! Lite ovanligt att jag somnar så tidigt... har typ värdens nackspärr eftersom jag sovit i soffan hela natten. Ha en fortsatt trevlig lördag puss!
Bild från igår, tog bilden från www.sofiaaerikssonn.blogg.se. 
 
UPDATE: Mobilen startade, dock går det bara att ladda upp till 10 %, så kommer inte kunna använda den eller nått, bara så att alla vet. Förbannad som in i helvete.

Godnatt


Brunette igen

Det blev lite mörkt, skulle vilja ha det ljusare men aja. 

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream.

Tjosan, orkar inte säga nått om dagen men kan säga att jag nyss duschat ur hårfärgen, färgar tilbak till brunt. Har även funderat starkt på att färga tillbak till blondt också. Men får se hur det blir med det. Kort inlägg men bryr mig inte. Ha en fortsatt bra dag, och för er som inte har det hoppas den blir bättre snart. :) 

You're never fully dressed without a smile.

Tjo. Sitter här och lyssnar på musik och kollar runt lite på facebook. Ska snart gå ner och duscha men ska berätta om dagen först tänkte jag. Gick kort dag idag, 3 lektioner bara. Sandra följde med hem efter skolan. Hahaha åh herregud.. vi kollade på the ring och fy vad vi skrek, tror aldrig jag har skrikit så mycket till en skräckfilm faktiskt! haha... tror vi fick nått ryck senare för vi tog fram massa plugg och började plugga, dock kan jag inte säga att det gick så bra. Ha en fortsatt trevlig kväll!puss
Nån lagom halv konstig bild.
 

Don't give up just because things are hard.

Tja på er! Skoldagen var vell bra, började vid halv 10, slutade vid halv 4. Kom hem och satte mig vid tv:n, och nu sitter jag här. Har lagom tråkigt och ska snart ta och börja plugga lite. Ganska onödigt inlägg men kände att jag ville skriva nått bara. Ni får ha en fortsatt bra dag, puss!

I bussen

Just gått på bussen till skolan, gött med lite sovmorgon ändå! Kallt som fan ute också!


I love you for thuosand years.

Godnatt.

Måndag igen

Hej alla! Sitter just nu och pluggar till so ''proven'' vi har imorgon och på onsdag. Men tar en liten paus...  Hade ju som sagt bara tre lektioner idag, ganska chill, men efter det åkte alla 8:or till vattenpalatset för att simma/bada. Kan säga att man var ganska trött när man åkte hem sen! Iaf, nu när jag vart hemma så har jag inte gjort så mycket mer än att pluggat. Usch alla läxor tar kål på mig!! 

Don't you worry child, see heaven's got a plan for you.

Tja på er gott folk. Har nyss skrivit klart bokredovisningen, skönt att inte behöva tänka på den mer! Har haft en ganska chill söndag, knappt gjort nånting. Vaknade vid halv 1, käkade och städade sedan rummet, började med bokredovisningen, duschade och sen skrev jag klart bokredovisningen. Imorn så är det ju måndag igen vilket betyder skola, dock har jag bara 3 lektioner för efter lunch åker hela 8:an till vattenpalatset för att bada. Sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, blir nog plugg och kanske träning. Godnatt på er! 

Helgen

Godkväll gott folk! nää men hej. Sitter under täcket och fryser, dock har jag godis så det är lite mys... kan berätta om gårdagen och dagen för har inte hunnit gjort det än haha. Iaf, 
Igår så var vi på breaking dawn part 2, den var jätte bra dock är det ganska tråkigt att det var sista filmen. :( Efter filmen sov jag och Sandra hos Sofia. Ställde klockan på halv 8 för att göra sig iordning och äta, tog bussen till överby, köpte julklappar och en tröja. Käkade på donken och efter det hämtade Sofias pappa oss och så åkte vi till Rasta cupen, var där till 23.00, så man kan säga att jag suttit och kollat på fotboll (!!!!) i 8 timmar ungefär. Är helt slut men har haft kul så jaa. 
Strunta i det stökiga rummet, tack. (Bild från i somras) 

Da mobile

Har nyss duschat för er som bryr sig. Dagen har spenderats först i skolan och sen med Sandra. Haha herre... Imorn efter skolan så drar jag och Sandra till Vänersborg sedan kommer Sofia och så ska vi se breaking dawn! Sen sover vi hos Sofia vilket kommer bli kul! Men ni får ha det, godnatt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563525/images/2012/pic_50a558679606ee20bab4789d.jpg" class="image">


Drar mig mot bussen


Ska beställas!

 
Gick in och kikade lite på nelly.com efter jul/nyårs klänningar och hittade dessa. Riktigt fina tyckte jag så det blir nog att klicka hem någon av dessa tre! 
 
 
 

This girl is on fire.

Onsdag idag vilket innebär kort dag, så hade bara tre lektioner och sen slutade  vi. När jag kom hem så satte jag mig vid tv:n lite, sen råkade jag somna men gick och pluggade sen efter det. Färgade håret igår, vet inte om jag är nöjd eller inte... haha men får se... nu ska jag fortsätta plugga, houj.

Nu jävlar!


Måndag, trött

Tjo, sitter här helt död efter att ha somnat framför tv:n. Skoldagen var ganska seg men ändå inte... klarade mig igenom den iaf. ska snart sätta mig och göra bokredovisningen i svenska, sen så ska jag nog öva på so:n eftersom jag har prov i det på torsdag. Ska bara piggna till för är extremt trött haha! 

Read all about it

 Säger godnatt med denna låten.

I just miss you, that's all.

Tja gott folk! Vaknade nån gång vid tio halv elva tror jag, käkade och gjorde iordning mig sen så kom Sofia vid två ungefär. Vi gick ut och gick vilket var ganska skönt eftersom att jag inte vart ute på två veckor (hehe), men har lixom inte orkat för har ju som sagt vart sjuk. Sen så satt vi bara och pratade. Sen gick hon på nån fotbollsavslutning så jag pluggade lite,åt, somnade och pluggade ännu mera... duschade och satte mig framför solsidan med familjen och sedan efter det blev det Beck, dock årkade jag inte kolla på hela så gick och satte mig här.  Men nu ska jag läsa igenom so:n en gång till så att jag kan den. Puss och godnatt!
Bjuder på nån ufo bild.

We are put through situations, not to bring us down, but to make us stronger.

Vaknade vid 1 av att Sandra ringde mig, pratade ett tag och sen bestämde vi att vi skulle träffas så hon kom en ungefär en halvtimme senare. Gjorde varmoboy och satt och pratade ett tag, mysigt! Hon cyklade hem förut vid halv 4 tror jag. Och nu sitter jag här, har lite små tråkigt... ska nog se på nån film eller nått. Vill också säga att jag mår bra, bara att jag får hostattacker lite imellanåt haha. Kan även inte skratta för börjar hosta typ direkt, tror du märkte det förut Sandra haha. ;) Men ha en fortsatt trevlig lördag, puss

Äckliga feber

Fick stanna hemma även idag för febern kom tillbaka lite senare på kvällen igår, inte kul direkt. Hoppas jag mår bättre snart för vill verkligen inte va sjuk mera, dock har jag ingen feber längre utan jag hostar bara typ hela tiden.. ;) 
 

Måndag 18:48

Mår faktiskt bättre idag, tur för orkar inte va sjuk mer! Dock så hostade jag som en dåre imorses men det har gått över nu. Så imorgon går jag till skolan. Har knappt gjort nått idag.. det ändå jag gjort idag är käkat glass, skrivit lite på bokredovisningen, och grejat med datorn. 

Sjuk

Har gått och blivit sjuk nu i slutet av lovet, både feber och hosta.. bra tajming kan man säga! Usch.. Ville bara säga det. Ni får hare, puss 
 

Torsdag 12:37

Gjorde knappt något igår, satt mest vid datorn och så gjorde jag klart inlämningsuppgiften i NO. Vakna för ungefär 10 minuter sedan så ska nog snart gå och käka frukost. Ska inte göra nått särskilt idag så får se vart dagen leder.Ni får hare, puss 

RSS 2.0